1 Iunie Valea Mare

Bucurie si distractie. Asa a inceput Concursul de Desene pe Asfalt organizat astazi. Cu mic cu mare copii s-au adunat si au incercat sa astearna pe mica portiune de asfalt ce au ei mai bun si ce au simtit ei sa arate.

Toate desenele au fost foarte frumoase. In voie buna copii adunati au facut schimb de pareri si „unelte” , ba chiar s-au organizat in echipe pentru a realiza cel mai bun desen. Supreavegheati indeaproape de organizatori si cativa parinti prezenti , copii s-au desfasurat si au creeat mici opere de arta.

Serviti cu bauturi racoritoare au facut fata mai usor temperaturii in crestere si-au terminat cu bine toate desenele propuse. Fiind concurs, juriul format din cativa parinti impreuna cu Parintele Vicar , cu greu au deliberat castigatorii. Pe primele locuri s-au situat : Antonin si prietenii, Antal Alexandra, Patrascu Claudia, Bianca Istoc.

Premiile au fost oferite la Terasa din Gradina, unde toti participantii cu mic cu mare au fost serviti cu cornulete de casa si limonada pregatite special pentru ei.

Multumiri speciale Primariei Faraoani pentru suport, D.nei Cristina Ciuraru Pal pentru organizare si sponsorizare,copiilor prezenti, parintilor pentru implicare si ajutor.Noi la Terasa din Gradina nu putem spune decat ca ne-a facut o mare placere aceasta activitate si speram ca acest gen de activitati destinate copiilor sa devina traditie si an de an si sa adunam cat mai multa lume atat ca participanti cat si ca organizatori.
Cateva fotografii: aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *