Prelucrarea Lemnului

 

 

 

 
     Societati Comerciale , II si PFA

 - S.C. COFARO S.R.L.

 De aproape două decenii COFARO își desfășoară activitatea în industria lemnului, fiind pe plan local unul dintre cei mai importanți agenți economici din acest domeniu.
 Având la bază capital integral privat şi un singur asociat, firma s-a axat iniţial pe producerea şi comercializarea de cherestea. În timp, acumulând experienţă în domeniul prelucrarii lemnului, aria de activitate s-a extins atât prin începerea activităţilor de exploatare forestieră şi transport, uscare a lemnului şi prelucrare finală, cât şi prin creşterea capacităţilor de producţie şi extinderea portofoliului de produse.
  Această extindere a fost posibilă şi datorită personalului calificat, a utilajelor şi echipamentelor performante achiziţionate de-a lungul timpului, bazate pe strategia firmei de dezvoltare pe termen mediu și lung.
 Pe lângă activităţile care implică exploatarea şi prelucrarea lemnului, COFARO s-a adaptat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor identificate în alte domenii. În acest sens societatea s-a dotat utilaje grele pentru efectuarea de lucrari de terasamente, săpături și construcții civile și industriale. De asemenea, în dotarea firmei există și o freză pentru deszăpezire, fiind astfel singura firmă privată din zonă care are un astfel de utilaj în folosinţă.
   În anul 2011 la SC COFARO s-a finalizat implementarea unui proiect european prin care s-au modernizat atelierul de tâmplărie și linia de uscare a cherestelei. Acest proiect este rezultatul direct al importanței pe care COFARO o acordă menţinerii la un nivel ridicat al calităţii produselor și a dotărilor tehnologice. Acest fapt este reflectat și de certificările obținute de firmă pentru a atesta calitatea produselor realizate și a proceselor desfășurate în interiorul firmei.

Cofaro S.R.L.

Adresa: SC Cofaro SRL,

J04/2517/1994

RO 6775286

Comuna Faraoani Nr. 1394, (incinta fostului C.A.P.),Judetul Bacau,

Cod postal 607170

Telefon:+40 234 254012
Fax:+40 234 254004
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Departament vanzari:

Cosa Ioan

0744 780535
ioan.cosa [ at ] cofaro [punct] ro

Cosa Iulian

0743 086066
iulian.cosa [ at ] cofaro [punct] ro

........................................................................................................................

 

 

 

 

valeamare.ro