Promovare Extra Anunt

           Promovare Extra Anunt

Beneficiaza de vizibilitate sporita pentru anuntul tau cu optiunea Extra Anunt
  Optiunea Extra Anunt nu este gratuita. Aceasta optiune ofera posibilitatea Utilizatorului de a promova anuntul direct pe pagina principala a site-ului www.valeamare.ro cu ajutorul unui Banner publicitar care la apasare va duce direct catre anuntul introdus de Utilizator in sectiunea Mica Publicitate.
  Administratorul www.valeamare.ro isi rezerva dreptul de alege si posta acel banner oriunde doreste avand doar obligativitata de a afisa Bannerul in prima pagina a site-ului. Valoarea platita pentru un anunt promovat si respins din cauza nerespectarii Termenilor si Conditiilor www.valeamare.ro nu va fi restituita
  Costul acestui serviciu este de 10 lei tva inclus. Plata serviciului se poate face direct,prin virament bancar ori paypal.
 Perioada afisarii bannerului incepe odata cu afisarea anuntului si se termina  in acelasi timp cu expirarea sau retragerea anuntului. Perioada afisarii bannerului nu va depasi 30 zile.

   Pentru a comanda acest serviciu contactati administratorul www.valeamare.ro inainte de a posta anuntul pe care doriti sa il promovati, folosind formularul de contact.

    Daca in momentul ales de  dv. pentru optiunea Extra Anunt ruleaza deja altul, puteti opta pentru o afisare imediat dupa expirarea celulilalt , ori optiunea anunt gratuit fara banner publicitar.

valeamare.ro