Ajunsi la finele unui drum cu suisuri si coborasuri, elevii claei a VIII-a ai Scolii Generale nr 2 Faraoani (Valea Mare) au privit impreuna reflectia a patru ani de munca si stradanie, ce se oglindeste in caracterele cladite de-a lungul acestui timp, ramanandu-le  cunostintele acumulate, amintirile, cu bune ori rele si o parte din copilarie.

      In prezenta profesorilor care i-au ghidat de-a lungul anilor si a parintilor care au fost alaturi de ei in permanenta, cu mari emotii elevii au recitat mici intamplari in versuri, au glumit pe seama greselilor si s-au laudat cu realizarile lor.    Dascalii la randul lor, depanand amintiri cu inceputurile si evolutia copiilor ajunsi la prag de liceu au reusit sa faca atat parintii cat si elevii prezenti sa scape o mica lacrima la coltul ochilor.
     Prezenta doamnei primar, Cristina Ciuraru Pal a adus un suflu nou, prin sfaturile si vorbele bune adresate copiilor in primul rand, profesorilor si nu in ultimul rand parintilor.
     

      Ceremonia s-a terminat cu predarea cheii clasei generatiei care va incepe o noua etapa de  invatamant,etapa in care vor asimila o multitudine de noi cunostinte, vor cunoaste noi persoane si se vor apropia tot mai mult de maturitate.
 Cateva fotografii : aici

Luni, 27 Aprilie 2015 23:57

Clipe de neuitat la ,,Terasa din Gradina ,,

Written by

Elevii clasei a IV-a de la Scoala Gimnaziala Nr.2 Faraoani au petrecut clipe de neuitat la  ,,Terasa din Gradina ,,
   Au invatat sa manance sanatos, au gatit cu ingrediente naturale, au fost bucatari si s-au simtit foarte bine in preajma unor oameni deosebiti. 

    Acestia i-au primit, i-au facut sa se simta minunat.  Au fost pentru momente bune, radioamatori, folosind cu iscusinta statiile de emisie - receptie.   Felicitari gazdelor si mult succes in ceea ce fac !

 Cu multa consideratie,
        Profesor,  Gica  Crihan

 cateva fotografii : aici

Miercuri, 15 Aprilie 2015 19:08

Scoala Altfel - Clasa a IV a

Written by

 

  Elevii clasei a IV-a au desfasurat si altfel de activitati...--decat  cele scolare, au fost profund surprinsi de cele vazute , mai ales la unitatea de aviatie, s-au bucurat pe deplin de iesirea facuta in municipiul Bacau .
Si altadata,  si altadata  ...

Prof.inv.primar
Crihan  Gica

cateva fotografii: aici

Miercuri, 28 Ianuarie 2015 15:09

Ziua Unirii la clasa a -IV-a

Written by

 

 

 

Elevii clasei a IV-a au sarbatorit Ziua Unirii fiind ei insisi personaje precum Alexandru Ioan Cuza, Mos Ion Roata, dascalul, boierul si alti tarani.  Au cantat si au dansat Hora Unirii , marcand in acest fel importantul eveniment.

Prof.inv.primar
Crihan  Gica

 cateva fotografii : aici

 

 

 

 

Duminică, 18 Ianuarie 2015 15:49

Eminescu la ceas aniversar

Written by

 

,,O SĂPTĂMÂNĂ DEDICATĂ POETULUI

    MIHAI EMINESCU – LA CEAS ANIVERSAR’’

   În perioada 08 ianuarie -15 ianuarie 2015 s-a desfășurat proiectul ,,O săptămână dedicată poetului MIHAI EMINESCU-la ceas aniversar”, cu elevii din clasele I-IV de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Faraoani, județul Bacău, director profesor DURAC ELENA, proiect realizat de HABAVNIC TEREZA, bibliotecar/profesor documentarist, în parteneriat cu învaţătoarele claselor I-IV: DIACONU MĂRIOARA, CIURARU BRIGITA, ARNĂUTU RAMONA și CRIHAN GICA.

  În cinstea celui care a fost numit ,, Luceafărul poeziei românești” elevii au relizat o expoziție cu lucrări artistico-plastice inspirate din opera lui Eminescu, au prezentat cântece după versurile marelui poet și au recitat poeziile sale în cadrul unui concurs . Elevii câștigători au primit pe lângă diplomele aferente, cărți de la Centrul de Informare și Documentare ,,Europe Direct ” Bacău.

                                                                                                                                  Habavnic Tereza

 Cateva fotografii :aici

 

 

Luni, 29 Decembrie 2014 18:38

Mos Craciun la clasa a IV a

Written by

   Elevii clasei a IV-a de la Scoala Gimnaziala nr.2 Faraoani l-au intampinat si anul acesta cu multa bucurie pe Mos Craciun.
    Au colindat, au facut un om de zapada din materiale inedite si au impodobit clasa cum s-au priceput ei mai  bine.
Multumim Consiliului Local al comunei Faraoani pentru  sponsorizarea Mosului !
  Urez si pe aceasta cale parintilor, elevilor si tuturor membrilor comunitatii Craciun fericit, sanatate, impliniri si bucurii !
        Profesor invatamant primar,
                     Gica Crihan.

 cateva fotografii : aici

Luni, 24 Noiembrie 2014 19:35

Cerc Pedagogic

Written by


  Marți, 18.11.2014 și joi, 20.11.2014, au avut loc în Școala Gimnazială Nr. 2 Faraoani două activități de cerc 
 pedagogic, organizate de profesorii de limba română, respectiv de educație fizică.
    După activitățile specifice fiecărei discipline, oaspeții, cei aproximativ 30 de profesori din diferite școli ale județului, au asistat la un scurt moment  artistic, prezentat de patru perechi de dansatori ai Ansamblului Ecoul din Vale. Invitații noștri au fost deosebit de încântați și au apreciat la modul superlativ prestația entuziaștilor artiști (de clasa a VIII-a),
precum și inițiativa și perseverența domnului Mihai Solomon.
    Felicitări elevilor și mulțumiri domnului Mihai Solomon, care ne-a fost alături și de această dată!

                                                                                                                   Prof. Elena Chelaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joi, 06 Noiembrie 2014 14:34

Happy Hallowen

Written by

 

 

 

  Saptamana care a trecut a avut loc CARNAVALUL HALLOWEN la Scoala Gimnaziala Nr. 2 Faraoani organizat de doamna profesoara de engleza CLAUDIA PORUMB, care a derulat proiectul ,,HAPPY HALLOWEN”.

   Acest proiect a avut ca scop acumularea de cunoștinte noi asupra unor aspecte din tradiția anglo-saxona, demonstrarea cunostintelor de limba engleza, dezvoltarea spiritului de echipa.  

 Elevii Scolii Gimnaziale Nr. 2 s-au implicat in toate activitatile proiectului creindu-se astfel o atmosfera speciala, deosebita în școala.

Cateva fotografii : aici

material trimis de prof. Habavnic Tereza

 

 

 

 

Miercuri, 22 Mai 2013 20:28

Drumetie de neuitat

Written by

    

      Sambata,  18 mai 2013, elevii claselor primare de la Scoala Gimnaziala nr 2 Faraoani s-au relaxat , au cantat, au admirat frumoasa padure a satului.
   A fost o drumetie admirabila, cu flori si parfum de salcam, cu multe clipe de bucurie...
  A consemnat, profesor inv. primar
       Crihan  Gica.

 cateva fotografii : aici

Luni, 22 Aprilie 2013 20:20

Generatia Verde

Written by

    La  Complexul Muzeal de Stiintele Naturii ,,Ion Borcea” Bacău, în ziua de 22 aprilie 2013, peste 60 elevi  ai  Scoalii Nr. 2 Faraoani, coordonati de cadre didactice din  unitatea Scolară, au sărbătorit  Ziua Pământului.

Pagina 1 din 2

valeamare.ro