Miercuri, 06 Aprilie 2016 14:03

Avem anuntat candidat oficial la Primaria Faraoani

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

    Astazi am citit anuntul facut de actualul administrator al Comunei Faraoani, Ciuraru Pal Cristina pe paginana dansei de Facebook si am cosnsiderat ca fiind de utilitate si bun simt sa il postam si noi aici pentru a fi accesibil pentru toata lumea:

"Dragi concetateni,

În ultima perioadă am avut ocazia de a fi în legătură cu dumneavoastră. Mai mulți ani m-am implicat activ în viața comunității, experiență ce m-a ajutat să constat faptul că fiecare persoană joacă un rol major în dezvoltarea localității în care trăieste.

Încurajez toți cetățenii să se implice activ și responsabil în dezvoltarea comunității și am convingerea că astfel odată cu dezvoltarea întregii comunități, fiecare individ v-a progresa.
Fiind preocupată de binele și dezvoltarea comunităților Faraoani și Valea Mare, am decis să candidez la funcția de Primar al comunei. În ultimii 13 ani am activat în Administrația Publică Locală, unde am demarat o serie de proiecte și programe, finanțate atât din bugetul de stat cât și din fonduri europene, proiecte precum modernizarea drumurilor comunale și locale, extinderea sistemului public de alimentare cu apă și extinderea sistemului public de canalizare, proiecte ce urmează a se finaliza în aproximativ două luni.

Pe această cale țin să le mulțumesc locuitorilor comunei pentru rabdarea de care au dat dovadă vis-à-vis de drumurile care au fost grav afectate de lucrari.

Cu stimă și respect, Cristina Ciuraru-Pal."

sursa: aici

Read 4239 times Last modified on Miercuri, 06 Aprilie 2016 14:23

1 comment

  • Comment Link gabriel benedic Joi, 05 Mai 2016 18:40 posted by gabriel benedic

    Salut, Isidor! Daca http://www.valeamare.ro prezintă în principiu știri si anunțuri ale comunității, mi se pare de "utilitate si bun simț" sa postezi și noutatea candidaturii dlui Petre Cochiorca, afișată, la fel ca și cel al doamnei Cristina Pal, pe pagina dânsului de Facebook. Astazi e ultima zi in care nu este oficial campanie electorala. Mulțumesc pentru înțelegere!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

valeamare.ro