Miercuri, 27 Aprilie 2016 19:52

Interviu Eugen Patrascu , candidat la Primaria Faraoani

Written by 
Rate this item
(2 votes)

 

  Rep : Ce anume va determina sau motiveaza sa candidati la functia de primar al comunei Faraoani ?

 EP: Motivul pentru  care am hotarat sa candidez la functia de primar al comunei Faraoani este necesitatea schimbarii modului de conducere al comunei de prioritati pentru cetatenii comunei!

Rep: Care considerati ca sunt calitatile ce va diferentiaza de ceilalti candidati?

 EP: Calitatile care cred ca ma diferentiaza fata de ceilalti candidati ar fi: rabdarea, transparenta, dreptatea,modestia etc!

 Rep: Cum ii veti convinge pe alegatori ca sunteti persoana potrivita ca primar?

 EP: Pe alegatori ii voi aborda si convinge ca echipa mea e cea mai potrivita si ca sunt oameni cu familii bune, fii ai comunei!

Rep: Ce experienta aveti si cum credeti ca va ajuta aceasta ladezvoltarea comunei Faraoani daca veti fi votat primar?

 EP: Consider ca sunt un foarte bun organizator, constructor si muncitor cu multe realizari bune!

Rep: Ce planuri aveti pentru stimularea si dezvoltarea economica a comunei Faraoani?

EP: Voi face tot posibilul ca prin accesarea de proiecte noi pentru comuna sa oferim oamenilor locuri de munca la standarde europene si o viata cat mai frumoasa!

Rep: Pana in acest moment ati contribuit in vre-un fel la dezvoltarea Comunei Faraoani? Daca, da, Prin ce anume ?

 EP: Da, eu consider ca prin propunerile ,sustinerea si aprobarea hotararilor de proiect din consiliul comunal din care fac parte am contribuit la modernizarea comunei de exemplu: extinderea retelei de apa/canal, asfaltarea drumurilor, mentinerea taxelor la un nivel normal pentru toate buzunarele etc

Rep: Daca dumneavoastra candidati la functia de primar,cu ce echipa veniti? pe cine vedeti un bun viceprimar?

EP: Asa cum v-am spus vin cu oameni noi ,tineri ,curajosi, luptatori dornici de viata frumoasa : iar viceprimarul va fii ales la prima sedinta de constituire a consiliului comunal si va fi propus si ales din rindul consilierilor validati, probabil din alt partid!

Rep: Cum comentati administratia actuala, a gresit cu ceva? cu ce credeti ca a gresit, ce credeti ca lipseste in comuna?

EP: Nu stiu cat sau ce a gresit administratia actuala las electoratul sa judece si sa ia atitudine prin vot,iar in privinta lipsurilor din comuna eu zic ca mai sunt multe de facut pe toate planurile: economic, social, cultural .

Rep : Daca ajungeti primar, doriti sa faceti schimbari in primarie? Ce anume.

 EP: Daca ajung primar voi face cateva schimbari ca oricine altul si voi schimba modul de abordare si rezolvarea problemelor cetatenilor comunei Faraoani cat mai repede posibil si fara amanare.

Rep: Care sunt obiectivele pe care vi le propuneti ?

 Obiectivele pe care mi le propun sunt: rezolvarea problemelor cetatenilor fara exceptie; atragerea de fonduri de orice fel pt. dezvoltarea comunitatii; imbunatatirea calitatii vietii ; completarea si extinderea retelelor de apa/canal; racordarea comunei la reteaua nationala de gaze naturale;modernizarea si asfaltarea in continuare a drumurilor comunale si judetene care traverseaza comuna faraoani;amenajarea drumurilor agricole indiferent de zona din comuna;amenajarea albiilor paraielor de pe raza comunei si asigurarea curateniei ;construirea unei sali de sport moderne la Faraoani; construirea sau amenajarea unei cladiri pentru destinatia Camin Cultural; infiintarea unui camin pt. batrani si cei singuri;modernizarea dispensarelor din comuna; promovarea comunei pe plan national si international; atragerea de investitori in comuna Faraoani etc.

 

PS.

 Acest set de intrebari a fost trimis catre toti candidatii la functia de primar al  Comunei Faraoani, publicarea raspunsurilor fiind in ordinea primirii lor de la cei trei candidati.

Read 1423 times Last modified on Miercuri, 27 Aprilie 2016 20:05

1 comment

  • Comment Link Faraonean Miercuri, 27 Aprilie 2016 20:20 posted by Faraonean

    Ba ma lasi? fiv-ar candidat'u lui peste de ras.. asta abia isi trage pantalonii pe el. Pun pariu ca e doar de marioneta si la cum il cunosc eu astea nu sunt raspunsurile lui 100% :))))))))

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

valeamare.ro