Joi, 26 Mai 2016 12:45

Doar doi candidati prezenti la dezbatere

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Duminica, 22 mai, pe terenul de sport de la oratoriul “Sf. Cruce” a avut loc o dezbatere publică între cei care candidează la funcția de primar în Faraoani. La această dezbatere au fost invitați toți candidații, respectiv Eugen Patrașcu, Cristina Ciuraru-Pal și Petre Cochiorca, cel din urmă refuzând să participe din două motive: 1. are un plan bine stabilit și nu se poate abate de la program; 2. moderatorul dezbaterii, Isidor Știrbu, administratorul site-ului valeamare.ro, nu ar fi neutru.  

     Înainte să înceapă confruntarea între cei doi candidați prezenți, ansamblul “Ecoul din Vale” a destins atmosfera cu câteva suite de dansuri populare spre deliciul publicului prezent.

   După ce s-a prezentat fiecare candidat, moderatorul dezbaterii a adresat o serie de întrebări fiecăruia din cei doi, pe baza răspunsurilor date de aceștia în interviul publicat pe faraoani.ro și valeamare.ro la începutul campaniei electorale. De asemenea, fiecare candidat a primit întrebări din partea contracandidatului, dar și din partea câtorva cetățeni din public.

  Această dezbatere a fost prima de genul acesta organizată în comuna Faraoani.

Cei interesați pot urmări dezbaterea : aici

sursa: faraoani.ro

 

Read 1530 times Last modified on Joi, 26 Mai 2016 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

valeamare.ro