Primonda de la Valea Mare – Altfel

Frumos. Pe o vreme excelenta, parca special data pentru aceasta sarbatoare, cu mic cu mare Valemarenii au participat la sarbatoarea Primondei. Fata de alti ani aceasta sarbatoare s-a tinut putin diferit.

Si asta a fost bine, parca totul a fost mai aproape de comunitate si participarea a fost altfel, mai familiara. Chiar daca in anii trecuti aceasta sarbatoare se tinea in curtea Parohiei, de aceasta data totul s-a desfasurat in curtea Bisericii.

Frumosi imbracati in straie de sarbatoare satenii au inconjurat preotii dupa celebrarea Sfintei Liturghii si alaturi de Ansamblul Ecoul din Vale condusi de Cristina Ciuraru Pal au daruit preotilor trei mielusei frumos impodobiti apoi au realizat un program artistic deosebit. Nici reprezentantii Parohiei nu s-au lasat mai prejos ,dupa o mica cuvantare si o rugaciune, daruind celor din jur gogosi pregatite in casa, prajituri, bauturi racoritoare ori un pahar cu vin.

Cei prezenti au fost invitati apoi in Oratoriul Valea Mare pentru continuarea programului artistic pregatit special. De asemenea nici sedintele foto nu au lipsit la o asa sarbatoare. Pentru cei ce nu au putut ajunge, cateva fotografii gasiti: aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *