Scoala Altfel – Clasa a II a in vizita la Terasa din Gradina

Cu mare bucurie am primit piticii clasei a II a la Terasa din Gradina. Indrumati de domnisoara invatatoare Brigita Ciuraru elevii clasei a II  din Valea Mare au ajuns de dimineata cu gandul la ceva bun. Asa a si fost.

Dupa o mica acomodare au ascultat despre obiceiurile satului, portul popular,au vazut cateva obiecte stranse de-a lungul timpului din satul nostru si au pus multe intrebari despre cele vazute. Apoi au facut cate o vizita in bucatarie unde au preparat cate o pizza asa cum au dorit ei.

Cat timp a stat pizza la cuptor, s-au distrat dansand si jucand diferite jocuri. Nu a lipsit nici desertul din partea casei : cate o vafa pufoasa si dulce stropita din belsug cu sirop de trandafiri oferit de singurul producator de dulceata si sirop de trandafiri din zona, Friciu Cristian, care auzind de vizita scolarilor la noi a vrut sa-i recompenseze cu ceva dulce si natural. Bineinteles ca nici domnisoara invatatoare nu a „scapat” de proba bucatariei , trecand-o cu brio.  Multumim tuturor micutilor pentru vizita si timpul petrecut impreuna, domnisoarei  invatatoare pentru implicare si ajutorul dat si bineinteles domnului Friciu Cristian pentru siropul si dulceata de trandafiri oferite.

Cateva fotografii : aici

 

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *