Scoala Altfel Elevii clasei a VI a in vizita la Terasa din Gradina

Desi programata cu mult timp inainte, vizita elevilor clasei a VI-a indrumati de doamna diriginta Balan Mariana, la Terasa din Gradina a fost totusi o surpriza deosebit de placuta. De dimineata pregatiti in asteptarea lor am fost placut surprinsi cand doua dintre eleve ne-au oferit in dar micile lor lucrari la care au muncit pentru aceasta ocazie.

Le multumim inca o data pe aceasta cale. Printre picaturi de muzica si un ceai din partea casei am pus la punct „vizita de lucru” la bucatarie unde copii au dorit sa-si pregateasca cate o pizza asa cum le place lor. Cu putin ajutor au reusit si s-au bucurat de rezultatul lor culinar atat la vederea afara din cuptor cat si la degustare.

Nu au lipsit nici vafele pufoase din partea noastra, stropite din belsug cu sirop de trandafir oferit de producatorul local Cristian Friciu carui ii multumim inca o data. In spiritul traditiei  nici doamna diriginta Balan Mariana nu a scapat de bucatarit,dansa, datorita experientei  ,trecand repede si fara surprize de aceasta proba.

Pe langa muzica si dans copii au invatat despre istora satului, a portului popular,a obiectelor stranse si expuse inclusiv a bancnotelor si monedelor expuse. De asemenea discutand despre hobby-uri si pasiuni copii au aflat si despre radioamatorism, facand si cateva legaturi radio cu ajutorul statiilor emisie receptie. Multumirile noastre  tuturor copiilor pentru participarea activa si atentia acordata, doamnei profesoare Balan Mariana pentru indrumare, supraveghere si ajutorul acordat in desfasurarea activitatilor si domnului Cristian Friciu pentru contributia la desertul si mai dulce.

O parte din  fotografii : aici

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *