valeamare.ro atacat cibernetic si hackuit la final.

Imi cer  iertare tuturor vizitatorilor  si cititorilor www.valeamare.ro atat pentru lipsa articolelor noi si a stirilor  despre comunitate cat si pentru   urmatoarea perioada in care  nu se va vedea prea multa activitate aici.

Povestea este destul de  simpla. De mai bine de 12 ani www.valeamare.ro este tinut din sursele mele financiare fara absolut nici un ajutor din partea cuiva ori a autoritatilor locale desi site-ul nu face decat sa promoveze comunitatea  si valorile ei , sa mentina legatura intre cei ramasi si cei plecati prin tari straine (  nu au plecat de bine iar acolo nu sunt caini cu covrigi in coada) si sa  reflecte comunitatea noastra cu bune si rele asa cum este.

Desi inceputul a fost greu, am avut parte de ajutorul lui Cristian Ababei  pentru a pune site-ul pe picioare si a bunului meu prieten Edi pe care l-am batut la cap cu vrute si nevrute de fiecare data cand ceva nu mergea.

De mai bine de un an site-ul a fost sub atac cibernetic  masiv continuu fiind obligat sa aloc destul de multe resurse de toate felurile pentru a-l mentine online si functional. De multe ori am incercat prin articole sau  discutii directe sa cer ajutor si sa  responsabilizez  anumite persoane care puteau ajuta la buna functionare si continuitate.  Din pacate interesul a fost NULL sau aproape, foarte aproape.

In acesti mai bine de 10 ani  platforma site-ului a fost schimbata de cateva ori, serverul de hosting la fel, luand totul de la inceput de fiecare data fara ajutor ori fara a cere vre-o renumeratie.

Voi incerca sa o iau iarasi de la inceput cu o platforma noua , ci de data aceasta de unul singur doar pentru ca eu sunt legat de aceasta comunitate si cred ca merita.  Stiu sigur ca va dura, va avea bug-uri, vor fi greseli, asa ca imi cer iertare din nou si sper ca pana la urma sa iasa ceea ce trebuie.

Desi trecut de ceasul 12 daca cineva doreste sa sprijine acest proiect in vre-un fel este rugat sa ia legatura cu mine prin intermediul paginii de facebook valeamare.ro care  va fi functionala.

Multumesc frumos.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *